Na celulitíduNa strie a jizvyNa vráskyPleťová séraPleťové maskyČištění pletiPleťové tonikumLuxusní pleťová terapieLázeňské kosmetické sadyPřírodní parfém - difuzér vůníMasážní oleje (vonný tělový a masážní olej 200ml)Kosmetický olej 250 mlMléka (pleťová a tělová)Krémy a máslaFormující krémy, emulzeBalzámy (tělové, pleťové, na rty)2v1 balzám na rty + pleťový krémBalzám na rty (UV filtr)Pleťový a tělový balzámavokádo, zázvor, skořiceAvokádo: "působí blahodárně na kůži, změkčuje jí, vyživuje a regeneruje" Zázvor: "celkové pozitivní účinky na těle a duši, afrodiziakum" Skořice : "povzbuzuje, oživuje, afrodisiakum, prohřívá, redukuje celulitidu, " bambucké máslo, vetiver, ylang-ylangBambucké máslo: "Výborně hydratuje a regeneruje a léčí pokožku, má protizánětlivé účinky" Vetiver: "Vábivá vůně s divokou přitažlivostí, vyjadřuje ohnivost a smyslnost. Mezi vůněmi je tou nejvyhledávanější." Ylang Ylang: "hojivé účinky a blahodárné působení na tělo a duši (afrodisiakum)" kakaové máslo, levandule, bergamotKakaové máslo: "zpomaluje stárnutí pleti, pokožku hydratuje a zvláčňuje." Levandule: "Zjemňuje pokožku a léčí akné a ranky, prokrvuje kůži." Bergamot: "Antiseptikum, energizující a uklidňující, uvolňuje stres"
2v1 balzám na rty + krémVosky (pleťové a tělové)Bahenní zábalyPeeling (scrub)Mořská koupelová sůlPěny do koupeleKoupelový čistící krémSprchové gelyLázeňská mýdla |
| Alternativní produkty: |
Kakaové máslo : Kakaové máslo je jedlý rostlinný tuk extrahovaný z kakaových bobů. Používá se pro výrobu léků, kosmetiky, toaletních potřeb a v neposlední řadě také pro výrobu čokolády. Kakaové máslo má jemnou vůni a aroma. Je také známo jako jeden z nejstabilnějších tuků, obsahuje přírodní antioxidanty, které zabraňují žluknutí tuků a proto má velkou trvanlivost od 2 do 5 let. To z něj dělá vynikající složku pro výrobu produktů s dlouhou trvanlivostí. Pro jeho stálé vlastnosti, jemnou strukturu, sladkou vůni a zvláčňující účinky je kakaové máslo oblíbenou ingrediencí v kosmetice a péči o pleť především mezi africko-americkou komunitou. Obsahuje přírodní oleje, aminokyseliny, antioxidanty a minerály, podporuje látkovou výměnu. Vitamin E navíc funguje jako účinný „vyhlazovač“ pokožky.
Levandule : napomáhá hojení ran, působí proti revmatismu. Používá se jako doplňková léčba poruch krevního oběhu. Zajišťuje jemnou a citlivou pokožku a léčivě působí při akné, napomáhá při bolestech svalů.
Bergamot : Plody jsou bohaté na vitamín C, B1 a K a jsou přímo napěchován blahodárně působícími přírodními flavonoidy. Jadérka mají silně antibiotické účinky . Působí protizánětlivě a antimykoticky (včetné plísňových onemocnění kůže). Má detoxikační účinky. Podporuje léčbu alergií, astmatu, ekzémů, lupenky, akné, jizev, strijí a uklidnění podrážděné pleti. Je vhodný i pro velmi suchou pokožka tím že zajišťuje její vlhkost a jemnost. Jeho vůně se používá pro uklidnění podrážděné pleti a odstranění stresu
kakaové máslo, levandule, bergamot
Bambucké máslo: produkt ze semen posvátného afrického stromu zvaného Shea Tree (Karité) nebo česky Máslovníku. Výborně hydratuje a regeneruje pokožku. Použít jej můžete i na suchou či jinak problémovou pokožku. Má výborné účinky na regeneraci zjizvené pokožky (omezuje tvorbu strií a částečně je eliminuje), ztvrdlé nebo odřené pokožky. Je vhodné na léčbu drobných popálenin, na léčbu ekzémů a lupénky. Bambucké máslo chrání před nepříznivými vnějšími vlivy prostředí (mráz, vítr, slunce) a zároveň zvyšuje odolnost kůže vůči infekcím a chorobám, má protizánětlivé účinky. Díky skvělým účinkům skutečně můžete dosáhnout viditelných zlepšení pleti už za pouhých několik týdnů používání. Je vhodné i pro jemnou dětskou pokožku.
Vetiverový olej se používá hojně v kosmetice a voňavkářství. Vábivá vůně s divokou přitažlivostí, kombinace ledu a žáru smyslnosti extrahovaná z kořenů asijské aromatické trávy Vetiver dokonale reflektuje ohnivost, ryzost a vitalitu zemitých tónů jako žádná jiná vůně. Vetiver - esence evokující hluboké dojmy. Svými intenzivními a vibrujícími tóny je mezi vůněmi tou nejvyhledávanější.
Ylang-Ylang je posvátný strom lásky z tropů: v překladu znamená "květina květin". Olej se vyrábí z čerstvě nasbíraných květů, které nádherně voní - v Indonézii se při svatební noci rozprostírají po posteli. Květy příjemně voní a působí jako přírodní afrodiziakum. Ylang-Ylang podporuje ženský i mužský imunitní systém, hormony, štítnou žlázu, harmonizuje krevní tlak, dermatitidu, hojivě působí při ekzémech, lupence, herpes, akné, problémech oběhového systém, hemeroidy, zlepšuje paměť, afrodiziakum. Na pokožku má uklidňující efekt a vyrovnává tvorbu kožního mazu u příliš suchých nebo příliš mastných pletí.
bambucké máslo, vetiver, ylang-ylang
|
|